Hotel Orvelte

Hotel Orvelte

7 maart 2017 2022-11-28 15:38

Hotel Orvelte

Hotel Orvelte | Op nog geen 5 kilometer van het mooie Westerbork ligt het pittoreske dorpje Orvelte. In het levendige en autovrije dorp Orvelte waar mensen gewoon werken en wonen, beleeft u de geschiedenis van het prachtige dorp.

Museumdorp OrvelteHotel Orvelte

Museumdorp Orvelte staat bekend om haar verrassend rustieke gebouwen, rijke geschiedenis en groene natuur.

Maak bijvoorbeeld een dorpstour door Orvelte en ontdek alle mooie plekjes van het museumdorp.

Bezoek de authentieke winkeltjes, het wereldberoemde Apple Museum, bekijk live demonstraties van  de lokale smid of van de klompenmaker en ga met de kinderen naar de Ambachten Tuin net buiten Orvelte.

Apple Museum Nederland

Apple Museum OrvelteEen echte aanrader in Orvelte is het wereldberoemde Apple Museum. Het enige Apple Museum van Nederland! Alleen in Savona en Moskou vind je ook Apple museums. Ontdek in dit museum hoe het computermerk Apple de wereld heeft laten veranderen. De enthousiaste vrijwilligers leiden u rond en vertellen u vol passie alles wat Apple heeft weten te bereiken vanaf de eerste Mac in 1978. Alle computers staan werkend opgesteld zodat u er nog mee kan werken. Meer informatie over het Apple Museum kunt u hier vinden.

De oude Ambachten

In het pittoreske Orvelte worden oude ambachten nog altijd in ere gehouden. Laat u mee terugnemen in de tijd door de klompenmaker en de smid. Luister naar de fascinerende verhalen van vroeger en maak mee hoe toen het werk werd uitgevoerd. In en rondom de Ambachtentuin worden oude ambachten en ambachtelijke werktuigen live gedemonstreerd in de zomer.

Overnacht in ons hotel bij Orvelte

De Ruyghe Venne ligt op fiets- en wandelafstand van Orvelte. Zo kunt u na een dag terug in de tijd, helemaal bijkomen op ons mooie terras terwijl de zon langzaam verdwijnt achter het bos. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van het 4-sterren restaurant, of neem plaats in de luxe bar en geniet van een heerlijk hapje en drankje voordat u in slaap valt in een van onze comfort hotelkamers.

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens