Hotel Midden-Drenthe

Hotel Midden-Drenthe

30 maart 2017 2022-11-28 15:37

Hotel Midden-Drenthe

Hotel Midden-Drenthe | In de rustige omgeving van Westerbork is het 4-sterren Hotel-restaurant Ruyghe Venne gevestigd.

Hotel-Restaurant Ruyghe Venne is een sfeervol hotel in het gezellige brinkdorp Westerbork. Doordat het hotel omringd is door de prachtige natuur kunt u hier heerlijk wandelen en fietsen. Drenthe is ook niet voor niets dé fietsprovincie. Door de honderden kilometers aan fietspaden kunt u werkelijk elke kanten op. De Ruyghe Venne is de perfecte plek om na een dagje cultuur snuiven even helemaal uit te rusten. Geniet van een koud drankje op het terras in de zomer of neem plaats in onze moderne bar met een borrel en een hapje.

Hotel Beilen in de buurt

Beilen ligt op nog geen 7 kilometer van de Ruyghe Venne. Beilen ligt midden in Drenthe en word ook wel het hart van Drenthe genoemd.hotel midden drenthe In het dorp zijn verschillende winkels gevestigd, een combinatie van landelijke ketens en gevarieerde zelfstandige middenstand. Rondom Beilen liggen verschillende natuurgebieden. Neem een kijkje op Terhorsterzand, het is een 181 hectare groot stuifzand gebied met een grote recreatieplas. Heerlijk om langs te wandelen of een frisse duik te nemen tijdens de warme zomerdagen.

Pittoreske Orvelte

Museumdorp Orvelte staat bekend om haar verrassend groene natuur, rustieke gebouwen en rijke geschiedenis. U kunt bijvoorbeeld een dorpstour door Orvelte maken. Zo ontdekt u de mooiste plekjes van het pittoreske dorpje. Bezoek het wereldberoemde Apple Museum, de authentieke winkeltjes, bekijk live demonstraties van de lokale smid of van de klompenmaker en ga met de kinderen naar de Ambachtentuin net buiten Orvelte. Hotel Ruyghe Venne ligt op nog geen 5 kilometer van Orvelte zelf. Wanneer u vanaf de Ruyghe Venne naar Orvelte fiets, komt u door het mooie centrum van Westerbork en langs de prachtige Drentse natuur.

Hotel Dwingeloo dichtbij Midden-Drenthe

Hotel Midden-DrentheDe Ruyghe Venne ligt op ongeveer 20 kilometer van het door natuur omringde dorpje Dwingeloo. Het dorpje is de perfecte plek voor lange fietstochten en wandelingen door de allermooiste natuur van Drenthe. Het Nationaal Park Dwingelderveld vraagt erom ontdekt te worden. Het park heeft de allermooiste natuur van Drenthe. Door de goed onderhouden wandel- en fietspaden kunt u de Drentse landschappen perfect ontdekken.

Kom overnachten in hotel Midden-Drenthe

Kortom, Drenthe heeft het allemaal! Laat alle mooie plaatsen van Drenthe rustig op u inwerken en blijf slapen in een van onze comfort kamers. Maar u kunt natuurlijk ook genieten van een culinair 3-gangen diner in ons 4-sterren restaurant. Bekijk hier alle arrangementen die wij voor u hebben samengesteld.

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens