Hotel Hoogeveen

Hotel Hoogeveen

1 september 2016 2022-11-28 15:36

Hotel vlakbij Hoogeveen

Hotel Hoogeveen | Hoogeveen ligt op nog geen 20 kilometer van het pittoreske dorpje Westerbork, waar 4-sterren Hotel-restaurant Ruyghe Venne is gevestigd.

Hotel Hoogeveen

Even bijkomen na een dagje fietsen of winkelen door Hoogeveen. Dan bent u bij Hotel-Restaurant Ruyghe Venne op je juiste plek. Het hotel heeft een mooi terras waar u kunt nagenieten met een hapje of drankje, of volg het laatste nieuws op een van de schermen in de luxe bar.

Beleef Hoogeveen

Ambitie, dynamiek en kwaliteit. Dat is Hoogeveen. Het hele jaar door zijn er veel verschillende evenementen. In het voorjaar is er de Cascaderun, in de zomer de Pulledagen en Hoogeveen Culinair en in de winter kunt u genieten van de Noorderlichtjesparade. Maar ook in de omliggende dorpen zijn veel evenementen.

Hoogeveen biedt veel mogelijkheden voor de kunst- en cultuurliefhebber. Dit geldt niet alleen voor de plaats Hoogeveen, maar ook voor de omliggende dorpen.

In en om Hoogeveen is altijd wat te doen, overdag en ’s avonds. Van theater tot bioscoop, van discotheek tot klein café. Maar ook als winkelstad heeft Hoogeveen veel te bieden. De stad draagt de titel ‘Beste binnenstad 2011 – 2013’. Winkelen in deze stad is uniek, want in het centrum ligt het grootste waterkunstwerk van Nederland: de Cascade.

Hotel Hoogeveen

Theater de Tamboer

De Tamboer, podium voor passie ontvangt jaarlijks tienduizenden bezoekers en genieters. Voor theatervoorstellingen, festivals en concerten, partijen en feesten, maar ook voor zakelijke evenementen zoals productpresentaties, congressen, workshops en teambuildings. De Tamboer is een omgeving om te ontmoeten, te delen, te leren, te inspireren, te ontdekken en te ontspannen. Hoe u ook binnen komt, als theaterbezoeker, artiest, ondernemer of cursist, je staat altijd weer anders buiten dan hoe je binnen komt. De Tamboer kleurt je!

Hotel-Restaurant Ruyghe Venne

Beleef ’s avonds een culinair diner in restaurant Ruyghe Venne. Geniet na een mooie voorstelling in de Tamboer nog van een heerlijke borrel in onze bar en val neer op een heerlijk zacht bed in een van onze comfort kamers. Kom bij van een dag vol belevenissen!

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens