Hotel Drenthe

Hotel Drenthe

30 maart 2017 2022-11-29 11:55

Hotel Drenthe

Hotel Drenthe | Midden in hartje Drenthe ligt hotel-restaurant Ruyghe Venne. Omringd door de mooiste natuur, kunt u hier heerlijk uitrusten.

Drenthe is de perfecte provincie voor een dagje uit of een lange vakantie. Drenthe bied het u allemaal. Voor de sportieve mensen is Drenthe uitstekend geschikt voor het maken van lange wandelingen door grote bossen en paarse heide. Ook is Drenthe de fietsprovincie van Nederland, u vindt er wel 17000 km aan fietspaden, de keuzes zijn eindeloos.

Beleef Assen

Het Drents museum is een echte trekpleister van Drenthe, het Drents Museum is een museum met internationale allure met Hotel Drentheinspirerende verhalen over archeologie, kunst en geschiedenis voor elke leeftijd.

Het Drents museum heeft een grote collectie over de prehistorie over de provincie Drenthe met wisselende en vaste tentoonstellingen. Een aantal must-see stukken uit het museum zijn: de kano van Pesse wat de eerste boot ter wereld was, het veenlijk van het meisje van Yde en de turfschuit van Vincent van Gogh uit 1883. Verder bevat de vaste collectie werken van onder andere: Jan Toorop, Jan Eisenloeffel, Chris Lebeau en Jan Sluijters.

Assen ligt op nog geen 25 kilometer van het mooie Westerbork waar de Ruyghe Venne is gevestigd. Daarom is Assen de perfecte plaats om heerlijk naar toe te fietsen, tijdens de fietstocht komt u lang de prachtige natuur van Drenthe!

Ontdek Emmen

wildlands hotelWILDLANDS Adventure Zoo Emmen is een themapark voor jong en oud. Het park brengt de meest bijzondere dieren en natuur bij elkaar. Ontdek de olifanten en apen in het tropisch oerwoud de Jungola. Beleef avonturen bij de pelsrobben en ijsberen in het ijzige poolgebied Nortica en maak een avontuurlijke tocht over de savanne van Serenga.

4-Sterren Hotel in Drenthe

Blijf nu slapen in hotel Drenthe! 4-sterren hotel-restaurant Ruyghe Venne ligt in het midden van Drenthe. Daarom is het ook de perfecte plaats om te overnachten en uitstapjes te maken zodat u alles wat Drenthe te bieden heeft, kan meemaken. Val in slaap in een van onze comfort kamers en ontdek na een prettige nachtrust nog meer van het mooie Drenthe vanuit hotel Drenthe!

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens