Hotel Beilen

Hotel Beilen

8 maart 2017 2022-11-29 11:55

Hotel Beilen

Hotel Beilen | Op nog geen 7 kilometer van Hotel-Restaurant Ruyghe Venne ligt het mooie esdorp Beilen. Rondom Beilen liggen mooie natuurgebieden waar u heerlijk kunt ontspannen.

Hart van DrentheBijlen, Beilen

Beilen ligt midden in de provincie Midden-Drenthe en wordt daarom ook wel “het hart van Drenthe”¬†genoemd. In Beilen zijn verschillende winkels gevestigd, een combinatie van landelijke ketens en gevarieerde zelfstandige middenstand. Ook zijn er meerdere grote supermarktketens in Beilen. Er zijn heel veel gratis parkeermogelijkheden en is gemakkelijk te bereiken met de fiets, bus, auto of lopend.

Drentse natuur

Rondom Beilen liggen vele diverse natuurgebieden. Neem bijvoorbeeld een kijkje op het Terhorsterzand met een grote recreatieplas. Dit is heerlijk om langs te wandelen of een frisse duik te nemen tijdens de warme zomerdagen. Op nog geen 20 kilometer van het gezellige Beilen ligt het Nationaal park Dwingelderveld. Dit is een groot heide- en bosgebied met veel wandel- en fietsmogelijkheden.

Nationaal park Dwingelderveld

Bij het Nationaal park Dwingelderveld staat de natuur vooraan. In het natuurpark is voor iedereen een passende route. Voor de avontuurlijke mensen zijn er verschillende mountainbike paden en voor de wandelaars is er een groot aanbod aan mooie wandelroutes. Natuurlijk zijn er voor de mensen die optimaal van de natuur willen genieten ook genoeg fietspaden, zodat u niks mist van de mooiste natuur van Drenthe.

Hotel BeilenHet Nationaal park is ongeveer 37 km² groot en word gezamenlijk beheerd door Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en een aantal particulieren. Het Nationaal park Dwingelderveld is het grootste natte heidegebied in West-Europa. Er lopen in het park 2 grote schaapskuddes die de heide onderhouden zodat het niet overwoekerd. Ook lopen er verschillende grootgrazers, voornamelijk: koeien en Schotse Hooglanders.

Overnacht nu in een hotel Beilen!

Geniet na een dag wandelen door Terhorsterzand en na het verkennen van het hart van Drenthe, van een heerlijke borrel en hapje op het mooie terras van de Ruyghe Venne. Natuurlijk kunt u ook genieten van een heerlijk culinair diner in het 4-sterren restaurant van de Ruyghe Venne. Val in slaap in een van onze comfort kamers en ontdek na een uitgeruste nachtrust nog meer van het mooie Drenthe vanuit ons hotel bij Beilen!

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens