Beilerstraat 24a | 9431 TA Westerbork |  T 0593 33 28 88 | info@ruyghevenne.nl

Familiehotel Drenthe

Familiehotel Drenthe | Midden in hartje Drenthe ligt hotel-restaurant Ruyghe Venne. Omringd door de mooiste natuur, kunt u hier heerlijk uitrusten.

Drenthe is de perfecte provincie voor een dagje uit of een lange vakantie. Drenthe bied het u allemaal. Voor de sportieve mensen is Drenthe uitstekend geschikt voor het maken van lange wandelingen door grote bossen en paarse heide. Ook is Drenthe de fietsprovincie van Nederland, u vindt er wel 17000 km aan fietspaden, de keuzes zijn eindeloos.

Hart van DrentheFamiliehotel Drenthe

Familiehotel de Ruyghe venne ligt vlakbij Beilen wat midden in de provincie Drenthe ligt. Het wordt daarom ook wel “het hart van Drenthe” genoemd. In Beilen zijn verschillende winkels gevestigd, een combinatie van landelijke ketens en gevarieerde zelfstandige middenstand. Ook zijn er meerdere grote supermarktketens in Beilen. Er zijn heel veel gratis parkeermogelijkheden en is gemakkelijk te bereiken met de fiets, bus, auto of lopend.

Drentse natuur

Rondom Beilen liggen vele diverse natuurgebieden. Neem bijvoorbeeld een kijkje op het Terhorsterzand met een grote recreatieplas. Dit is heerlijk om langs te wandelen of een frisse duik te nemen tijdens de warme zomerdagen. Op nog geen 20 kilometer van het gezellige Beilen ligt het Nationaal park Dwingelderveld. Dit is een groot heide- en bosgebied met veel wandel- en fietsmogelijkheden.

Ontdek Emmen

Familiehotel DrentehWILDLANDS Adventure Zoo Emmen is een themapark voor jong en oud. Het park brengt de meest bijzondere dieren en natuur bij elkaar. Ontdek de olifanten en apen in het tropisch oerwoud de Jungola. Beleef avonturen bij de pelsrobben en ijsberen in het ijzige poolgebied Nortica en maak een avontuurlijke tocht over de savanne van Serenga.

4-Sterren familiehotel in Drenthe

Blijf nu slapen in familiehotel Drenthe! 4-sterren hotel-restaurant Ruyghe Venne ligt in het midden van Drenthe. Daarom is het ook de perfecte plaats om te overnachten en uitstapjes te maken zodat u alles wat Drenthe te bieden heeft, kan meemaken. Val in slaap in een van onze comfort kamers en ontdek na een prettige nachtrust nog meer van het mooie Drenthe vanuit familiehotel Drenthe!

Check beschikbaarheid