Beilerstraat 24a | 9431 TA Westerbork |  T 0593 33 28 88 | info@ruyghevenne.nl

Hotel Assen

Hotel Assen | Op nog geen 25 kilometer van Assen is het mooie dorp Westerbork gevestigd. Assen is perfect voor een heerlijke fietstocht door de Drentse natuur.

Hotel Assen dichtbij

Hotel-Restaurant Ruyghe Venne is de perfecte plaats om even bij te komen na een druk dagje cultuur snuiven in Assen. Het ligt op nog geen 25 kilometer van Assen en is de perfecte uitrust plaats. Geniet na een dagje in de stad van het rustige pittoreske dorpje Westerbork. En geniet van een culinair 4-sterren diner in restaurant Ruyghe Venne of rust uit in onze luxe bar en lounge of op ons terras.

Drents museum

Het Drents museum is de publiekstrekker van Drenthe. Het Drents Museum is een museum met internationale allure met inspirerende verhalen over archeologie, kunst en geschiedenis voor jong en oud.

Het Drents museum heeft een grote collectie over de prehistorie van de provincie Drenthe met vaste en wisselende tentoonstellingen. Een aantal must-see stukken uit het museum zijn: het veenlijk van het meisje van Yde, de turfschuit van Vincent van Gogh uit 1883 en de kano van Pesse wat de eerste boot ter wereld was. Verder bevat de vaste collectie werken van onder andere: Chris Lebeau, Jan Eisenloeffel, Jan Toorop en Jan Sluijters.

Hotel Assen

De binnenstad van Assen

De binnenstad van Assen is het winkelhart van Drenthe, met ruime keus. In Assen vindt u de unieke Drentse vakspecialisten en heel veel internationale merken en Nederlandse winkels.
Rond het Koopmansplein vindt u grote warenhuizen, leuke boetiekjes met de laatste fashion trends. Geen zin in winkelen? Geen probleem, ontdek de mooie terrassen, kroegen en vele restaurants van Assen.

Blijf slapen in hotel-restaurant Ruyghe Venne

Blijf na een drukke dag winkelen slapen in een van onze 34 kamers en geniet van de luxe wat ons 4-sterren hotel u biedt. Reserveer hier u kamer zodat u de volgende dag nog meer wonderen van Drenthe kan ontdekken.

Check beschikbaarheid