Beilerstraat 24a | 9431 TA Westerbork |  T 0593 33 14 44 | info@ruyghevenne.nl

High Tea Westerbork

High Tea Westerbork | Ervaar nu een gezellig middagje theeleuten met familie en vrienden. Geniet met z’n allen van de prachtige Drentse omgeving en de (h)eerlijkste lekkernijen bij de High Tea.

Geniet van de High Tea in Westerbork

High Tea WesterborkVanaf €19,00 per persoon geniet u al van een uniek moment met uw vrienden en familie. Tijdens de High Tea serveren wij verschillende thee soorten, koffie en meerdere verse vruchtensappen. Verder verwennen we u met een culinaire selectie van zoete en hartige lekkernijen. Zoals bijvoorbeeld zoete gevulde soesjes, scones met geslagen room en marmelade en diverse soorten hartige mini sandwiches. Het uitgebreide menu voor de High Tea kunt u hier vinden.

Ontdek de omgeving

Zit u na de High Tea in Westerbork nog vol me energie? Maak dan een kleine maar mooie wandeling in het bos aan de overkant van de Ruyghe Venne. Het bos heeft een groot heideveld die in de zomer een prachtige paarse kleur geeft aan t veld. Of stap op de fiets en neem een kijkje in het museumdorp Orvelte. Hier heeft de tijd stilgestaan u kunt u ervaren hoe het leven er vroeger uitzag. Neem een kijkje in het Apple Museum Nederland en laat u rondleiden door de enthousiaste vrijwilligers, zij vertellen u hoe Apple de wereld heeft laten veranderen.

Hartje Drenthe

De Ruyghe Venne is uniek gelegen in het hartje van Drenthe in Westerbork. Westerbrok bied vele mogelijkheden voor cultuur, ontspanning, natuur en vermaak. Dit allemaal binnen handbereik en fietsafstand. Daarom is de Ruyghe Venne ook erg populair bij wandelaars, fietsers en rustzoekers. Rondom Westerbork liggen verschillende mooie natuurgebieden, waaronder het Dwingelerderveld en het Scharreveld. Ook zijn er vele bijzondere bezienswaardigheden in de omgeving zoals het museumdorp Orvelte en herinneringscentrum Kamp Westerbork in Hooghalen.

Reserveren

De High Tea Weterbork kunt u elke dag reserveren van 12:00 tot 17:00 uur. Vul het formulier hieronder in en wij nemen contact met u op.

Naam*:

E-mailadres*:

Telefoonnummer*:

Aantal personen*:

Datum:

Eventuele opmerkingen:

Check beschikbaarheid