Beilerstraat 24a | 9431 TA Westerbork |  T 0593 33 28 88 | info@ruyghevenne.nl

Heisessie

Heisessie | De Ruyghe Venne heeft de perfecte bosrijke omgeving voor een heisessie voor uw bedrijf. Laat u inspireren door de rust die de natuur uitstraalt zodat u en uw collega’s weer vol nieuwe ideeën zitten.

Heisessie in 4-sterren hotel Ruyghe Venne

Vergaderen kan soms erg uitputtend zijn. Urenlang praten in een saaie vergaderzaal zonder nieuwe ideeën of duidelijke uitkomsten. Probeer daarom eens een heisessie in 4-sterrrenhotel Ruyghe Venne. Laat u inspireren door de rust en ruimte die de natuur hier in hartje Drenthe uitstraalt zodat u en uw collega’s weer vol nieuwe en goede ideeën zitten. Neem tussen het vergaderen door een heerlijke wandeling in de bossen tegenover het hotel. Laat u inspireren door de paars bloeiende heide of door de bruin-rode bladeren die vallen van de bomen in de herfst.

In de 6 zalen die wij voor u beschikbaar hebben, zijn alle benodigde faciliteiten en luxe beschikbaar. Alle zalen zijn voorzien van grote ramen waardoor u zelfs tijdens de vergadering kunt genieten van de Drentse natuur. Meer informatie over arrangementen en vergaderruimtes kunt u vinden in onze vergader informatiegids.

Heisessie

Incentives

Tussen het vergaderen door is het natuurlijk ook belangrijk dat u genoeg rust krijg om nieuwe ideeën te bedenken. Combineer uw training, cursus of vergadering met een incentive of outdoorbreak! De unieke combinatie van het zakelijke leven treffen met een outdoor activiteit doet wonderen. Beleef de natuur van Drenthe nog beter door te gaan klootschieten, boogschieten of een van de vele andere activiteiten.

Wij werken samen met een aantal professionele evenementenbureaus en wij helpen u graag met het organiseren van een perfect passende activiteit. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden voor een activiteit. De activiteiten kunnen te maken hebben met teambuilding of juist meer inspiratie opdoen voor het vervolg van de zakelijke bijeenkomst. Wij stellen graag een offerte voor u op met uw doelstelling, budget en wensen als uitgangspunt.

 

Check beschikbaarheid