Beilerstraat 24a | 9431 TA Westerbork |  T 0593 33 28 88 | info@ruyghevenne.nl

Groepsuitje Drenthe

Groepsuitje Drenthe | Wilt u een keer gezellig met een groep eropuit in Drenthe? Bekijk hier onze groepsuitjes. Overnacht of dineer na één van de leuke activiteiten bij de Ruyghe Venne en maak de ervaring compleet.

Fietsroutes in Drenthe

Drenthe is de fietsprovincie bij uitstek! U vindt er meer dan 17000 km aan fietspaden waardoor de mogelijkheden en routes bijna eindeloos zijn. U komt langs prachtige landschappen met uitgestrekte weides en de leukste dorpjes. Ook zijn er veel mountainbikeroutes door de bossen te vinden.

Fietshotel de Ruyghe Venne is gelegen aan een aantal bekende samengestelde fietsroutes in Drenthe. De fietsroute ‘Ontdek het mooi Westerbork‘ is daar één van. Tijdens deze 51 km lange fietsroute ontdekt u centraal Drenthe: het gebied tussen Beilen en Westerbork. Het is een rustig gebied met heidevelden en uitgestrekte weides.

Drents Museum in Assen

Het museum in Assen heeft een groot aantal vaste collectiestukken over de prehistorie van het bijzondere Drenthe. Ook zijn er vaste en wisseltentoonstellingen. Tussen de vaste collectie zit bijvoorbeeld de Romeinse goudschat, veenmeisje van Yde, en het werk van Vincent van Gogh is te zien. Klik hier voor meer informatie over het museum en de wisselende collecties.

Drents Museum AssenAssen heeft een groot winkelcentrum waar u na een dag cultuur snuiven in het museum, nog heerlijk even kunt shoppen. Assen is het winkelhart van Drenthe met een genoeg winkelkeuzes voor iedereen. Kom na het bezoeken van Assen genieten van een hapje en drankje in onze sfeervolle bar of op het zonnige terras voordat u plaatsneemt in het restaurant.

Met dit arrangement kunt u alle kunst rustig op u laten inwerken terwijl u geniet van een culinair diner in ons restaurant en daarna in slaap valt op een van onze luxe kamers.

Overnachting in Drenthe

Beilen in de buurt

Beilen ligt op nog geen 7 kilometer van de Ruyghe Venne. Het dorp ligt midden in Drenthe en word ook wel het hart van Drenthe genoemd. In het dorp zijn verschillende winkels gevestigd, een combinatie van landelijke ketens en gevarieerde zelfstandige middenstand. Rondom Beilen liggen verschillende natuurgebieden. Neem een kijkje op Terhorsterzand, het is een 181 ha groot stuifzand gebied met een grote recreatieplas.  Heerlijk om langs te wandelen of een frisse duik te nemen tijdens de warme zomerdagen.

Overnachting in Drenthe

Kortom, Drenthe heeft het allemaal! Laat alle mooie plaatsen van Drenthe rustig op u in werken en blijf slapen in een van onze comfort kamers. Maar u kunt natuurlijk ook genieten van een culinair 3-gangen diner in ons 4-sterren restaurant. Bekijk hier alle arrangementen die wij voor u hebben gemaakt, voor een geheel verzorgde overnachting in Drenthe.

Check beschikbaarheid