Beilerstraat 24a | 9431 TA Westerbork |  T 0593 33 14 44 | info@ruyghevenne.nl

Gamma Racing Day hotel

Bent u op zoek naar een rustige locatie om te overnachten zodat u in alle rust de mooie indrukken van dit bijzondere evenement op u kunt laten inwerken? Dan bent u bij het Gamma Racing Day Hotel de Ruyghe Venne aan het juiste adres. Net buiten Westerbork vindt u het landelijk gelegen hotel, aan de rand van het bos. Laat u na deze interessante dag nog even culinair verwennen tijdens een diner in ons restaurant.

De Gamma Racing Day

Beleef de Gamma Racing Day in Assen op het TT circuit. Ervaar de races van verschillende motorvoertuigen waaronder formule 1 wagens en motoren op dit bijzondere evenement. Toegang tot de Gamma Racing Day is gratis met het toegangsbewijs wat te verkrijgen is in de bouwmarkten van Gamma, Yamaha & Ford dealers en hier te downloaden.

Wilt u bovenop de actie staan? Dan zijn de paddock tickets waarschijnlijk meer voor u. Kaarten voor de paddock kosten 15 Euro. Op vrijdag geldt een entreeprijs van 5 Euro. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Deze tickets zijn voor het binnenterrein van het TT Circuit. Hier kunt u zien hoe de team zicht voorbereiden, handtekeningen verzamelen of geniet gewoon stilletjes van deze geweldige techniek van dichtbij.

Gamma Racing Day Hotel

Hotel Ruyghe Venne

Hotel Ruyghe Venne heeft 34 kamers, verdeeld in 5 categorieën: 2 superior kamers, 2 superior terraskamers, 13 luxe kamers, 13 luxe terraskamers en 4 kleine kamers. Ze zijn sfeervol ingericht en voorzien van alle comfort. Alle kamers zijn rookvrij. Op alle kamers is gratis Wi-Fi beschikbaar. Op de dag van aankomst staat uw kamer vanaf 14.00 uur tot uw beschikking.

Restaurant Ruyge Venne

Wij geloven in ambachtelijk koken met eerlijke streekproducten. Onze gerechten worden met zorg bereid, zodat de unieke smaken optimaal tot hun recht komen. Een heerlijke bouillon als basis voor een soep of saus spreekt voor zich. Wij koken ambachtelijk!

Drenthe is rijk aan mooie streekproducten. Dus waarom van ver halen als je het dichtbij kunt krijgen. We hebben goede contacten met diverse lokale toeleveranciers. Daarom halen we onze ingrediënten dan ook maar wat graag uit de buurt. De keuken is geopend tot 21.00 uur. Reserveren is gewenst.

Boek uw hotelkamer voor de Gamma Racing Day

 

Check beschikbaarheid