Beilerstraat 24a | 9431 TA Westerbork |  T 0593 33 28 88 | info@ruyghevenne.nl

Fietsen en overnachten in Drenthe

Fietsen en overnachten in Drenthe | De mooiste fietsprovincie van heel Nederland. Drenthe heeft meer dan 17000 km aan fietspaden waardoor de routes en mogelijkheden bijna eindeloos zijn.

De 5-sterren fietsprovincie, Drenthe

fietsen en overnachten drenthe Wanneer u op de fiets stapt komt u langs de allermooiste landschappen met de leukste dorpjes en uitgestrekte weides. Natuurlijk zijn er voor de mountainbikers ook veel routes te vinden door de bossen. De authentieke, gezellige dorpjes en de ongerepte natuur van Drenthe maakt dit kleine deel van Nederland een prachtige plek om de provincie te ontdekken vanaf uw fiets.

Drenthe is vol met meren, mooie natuurgebieden en toeristische trekpleister, wat zeker de moeite waard is om te bezoeken. Wanneer de Drentse hei in bloei staat kunt u rustig ontsnappen aan de hectiek van het dagelijkse drukke leven. U kunt volledig tot rust komen in een adembenemende omgeving, waar het lijkt alsof u ver weg bent van de bewoonde wereld.

Fietsknooppuntensysteem Drenthe

fietsen en overnachten drentheHet knooppuntensysteem is ideaal voor wanneer u zelf wilt beslissen hoeveel kilometers u wilt fietsen en waar u allemaal langs wilt. Met de knooppunten in Drenthe komt u langs de mooiste plekjes, zelfs de ANWB bewegwijzerde themaroutes zijn opgenomen in het fietsknooppuntensysteem.

Door de maar liefst 20.000 routebordjes en de 500 informatiepanelen kunt u Drenthe gemakkelijk verkennen. Onderweg heeft u alle tijd om te genieten van de groene natuur waar u doorheen fiets. Via de online routeplanner of de knooppuntkaartjes stelt u eenvoudig uw eigen fietsroute samen.

Fietsen en overnachten in Drenthe

Speciaal voor de fietsliefhebbers hebben wij een fietsarrangement gemaakt. Zo kunt u de wonderen van Drenthe ontdekken en in alle luxe bijkomen in het 4-sterrenhotel-restaurant Ruyghe Venne. U kunt uw eigen fiets meenemen of u kunt een fiets huren bij het hotel. Parkeren is gratis.

Fiets arrangement

  • Ontvangst met kopje koffie/thee en ambachtelijk gebakken appeltaart
  • 2x overnachting in comfort kamer met Frans balkon
  • 2x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x heerlijk 3-gangen keuzediner
  • 1x lunchpakket
  • Kaart met fietsknooppunten in Drenthe

Fietshuur is mogelijk voor € 7,50 per dag.

Arrangementsprijs: v.a. € 117,50 p.p.

Bij verblijf op vrijdag- en zaterdagnacht geldt een toeslag van € 10,00 p.p.
Voor alle arrangementen gelden onze algemene arrangementsvoorwaarden.

Check beschikbaarheid