Beilerstraat 24a | 9431 TA Westerbork |  T 0593 33 28 88 | info@ruyghevenne.nl

Fietsen Drenthe

Fietsen Drenthe | De groene omgeving van Drenthe leent zich uitstekend voor het maken van korte en lange fietstochten. Eindeloze fietstochten over maar liefst 1.700 kilometer aan afwisselende landschappen, fietspaden en verschillende schilderachtige dorpjes. In Drenthe komt u heerlijk tot rust door de mooie natuur, of ga juist op avontuur op de mountainbike door modder en bossen. Door het uitgebreide knooppuntensysteem van Drenthe kunt u heel gemakkelijk uw route uitstippelen, ook kunt u natuurlijk kiezen uit een route die al speciaal voor u is uitgestippeld zodat u geen hoogtepunt van Drenthe zal missen.

Wisselende landschappen

De rustgevende omgeving van Westerbork is perfect voor het maken van korte én lange fietstochten. Westerbork ligt in de gemeente Midden-Drenthe, dit groene hart van de provincie Drenthe is een gebied met ongekend veel wandel- en fietsmogelijkheden. Het beschikt over schitterende natuurgebieden met wisselende landschappen. Er zijn volop fietsmogelijkheden door en nabij de bossen, heide, vennen, plassen en stuifzanden. Op deze plaatsen komen nogal wat zeldzame dieren en planten voor.

Fietsroutes in Midden-Drenthe

In de omgeving van Ruyghe Venne Westerbork ligt een gevarieerd en goed netwerk van fietspaden. De laatste jaren heeft er een grote uitbreiding plaatsgevonden van het aantal paden en men kan heerlijk genieten van de prachtige natuur. Er zijn in Midden-Drenthe 3 fietsroutes bewegwijzerd namelijk; de Orvelteroute, de Beilerdingspelroute en de Drentse Bosroute. Deze en nog vele andere routes en kaarten zijn te verkrijgen bij de hotelreceptie. De routes kunnen bij of dichtbij het hotel worden gestart.

Fietsen Drenthe

Het hotel heeft een afgesloten fietsenstalling waar fietsen gratis gestald kunnen worden. Wanneer u geen fiets bij zich heeft kunt u bij het het hotel een normale of een elektrische fiets huren vanaf €7,50 per dag.

Ontdek Drenthe en geniet van het fietsarrangement van het fietshotel van Drenthe! Het fietsarrangement bestaat uit: een kopje koffie/thee met ambachtelijk gebakken appeltaart bij ontvangst, 2 overnachtingen in een comfort hotelkamer met een frans balkon en geniet ‘s ochtends van een uitgebreid ontbijtbuffet, in de avond een overheerlijk 3-gangenmenu. Een lunchpakket en een knooppunten kaart voor onderweg, zodat u niks van het mooie Drenthe mist!

Voor alle arrangementen geld onze algemene arrangementsvoorwaarden.

Check beschikbaarheid