Beilerstraat 24a | 9431 TA Westerbork |  T 0593 33 28 88 | info@ruyghevenne.nl

Fiets weekend

Fiets weekend | Kom genieten van de prachtige natuur in Drenthe, in het leukste fietshotel Ruyghe Venne in Westerbork tijdens een weekendje weg. Omringd door prachtige natuurgebieden, pittoreske dorpen en uitgestrekte wandel- en fietspaden. Op korte afstand van Orvelte en Beilen, dichtbij het circuit van Assen en op steenworp afstand van kamp Westerbork en centraal gelegen in Drenthe. Kortom, wilt u fietsen in Drenthe met overnachting, dan ontvangen wij u graag bij 4- sterrenhotel Ruyghe Venne te Westerbork om er een gezellig fiets weekend van de maken.

Hotel-restaurant Ruyghe Venne

Fietshotel Ruyghe Venne heeft 34 kamers, op alle kamers is gratis Wi-Fi voor u beschikbaar en alle kamers zijn rookvrij. De kamers zijn onderverdeeld in 5 klassen: 4 kleine kamers, 13 comfort terraskamers, 13 comfort kamers, 2 superior terraskamer en 2 superior kamers. De kamers zijn voorzien van alle comfort en zijn erg sfeervol ingericht. Op de dag van aankomst is de kamer vanaf 14.00 uur tot uw beschikking.

Drenthe

Uren struinen door de natuur zonder iemand tegen te komen? Een prachtige dierentuin of interessante galerie bezoeken? Of juist heerlijk uitrusten in een wellness center? Er is altijd wat te doen in Drenthe!

Door het uitgebreide fietsknooppuntensysteem is Drenthe zeer geschikt om per fiets te verkennen. Het fietsknooppuntensysteem zorgt ervoor dat u ook zonder kaart niet verdwaalt en u kunt zelf kiezen welke route u neemt.

Het mooie aan de Drentse landschappen is de diversiteit. Drenthe is onder te verdelen in veen- en zandgebieden. De zandgebieden zijn vooral te vinden in het midden van Drenthe waar de Ruyghe Venne ook is gevestigd. Deze gebieden liggen iets hoger en worden gekenmerkt door heidevelden, essen en zandverstuivingen.

Weekendje overnachten

Vindt u 1 dag Drenthe niet lang genoeg? Geen probleem! Maak er een fiets weekend van en boek nu een kamer met uitgebreid ontbijtbuffet en ga de volgende dag gewoon weer verder met cultuur snuiven!

Liever een fietsarrangement boeken voor 2 nachten? Dat kan ook! Bij het fietsarrangement zit inbegrepen:

Fiets arrangement

  • Ontvangst met een kop koffie of thee en huisgemaakt Drentse kruidkoek
  • 2 x overnachting op de comfort kamer op de 1ste verdieping
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 2 x 3-gangen keuze diner
  • 1 x lunch bij Chinees Indisch Restaurant Lotus
  • Gratis wandel/fiets routes in Drenthe
  • Gratis oplaadpunten voor de elektrische fiets
  • Gratis overdekte fietsenstalling
  • Gratis WiFi
  • Gratis parkeren

Arrangementsprijs: v.a. € 129,00 p.p.

Fietshuur is mogelijk voor € 7,50 per dag (op basis van beschikbaarheid).
Elektrische fiets € 20,00 per dag (op basis van beschikbaarheid).

Aankomst op vrijdag- en zaterdagnacht geldt een toeslag van € 10,00 p.p.
Verblijf op de kleine kamer geen eenpersoonstoeslag.
Eenpersoonstoeslag op Comfort kamer € 25,00 p.p.p.n.
Meerprijs Comfort Terraskamer € 10,00 p.k.p.n.
Meerprijs Superior kamer € 15,00 p.k.p.n.
Meerprijs Superior Terraskamer € 25,00 p.k.p.n.
Verlengingsnacht met ontbijt € 39,50 p.p.p.n.
Verlengingsnacht met ontbijt en 3-gangen keuze diner € 65,00 p.p.p.n.

De prijs is op basis van een Comfort terras kamer  en op basis van twee personen per kamer. Voor alle arrangementen gelden onze algemene arrangementsvoorwaarden.

Om te reserveren toetst u op de direct reserveren button bovenaan de pagina, om vervolgens uw gewenste aankomst- en vertrekdatum in te geven. Uiteraard kunt u ook telefonisch reserveren via 0593 332 888 of per mail via info@ruyghevenne.nl. Hier geldt een eenmalige reserveringskosten van € 7,50.

Check beschikbaarheid