Trouwen

Trouwen

12 mei 2016 2022-11-25 15:06

Voor een TOPLOCATIE voor uw huwelijk kunt u terecht bij Hotel-Restaurant Ruyghe Venne. Wij zijn van alle markten thuis. Wij zijn een gastvrij 4-sterrenhotel in Westerbork. Een trouw locatie waar u met liefde uw huwelijk bezegelt. De prachtige omgeving, de sfeer en de luxe van het hotel bieden een goede mogelijkheid voor uw huwelijk. Wij staan graag voor u klaar om een onvergetelijke dag tot in de puntjes uit te werken en te verzorgen.

Over Hotel-Restaurant Ruyghe Venne

De “Ruyghe Venne” is in 1954 opgericht als een pension en dankt haar naam aan het vennetje dat achter het pand ligt. Het vennetje ligt te midden van een prachtig heide- en bosgebied dat zich uitstrekt rondom het hotel.

Het hotellogo verwijst naar de vlindersoort het “Heideblauwtje”, één van de bewoners van het vennetje achter het hotel.

De 4 vlakken verwijzen zowel naar de 4-sterren van het hotel als naar de 4 natuurgebieden die door de herinrichting van de directe omgeving met elkaar verbonden worden.

Kortom: de ideale locatie voor een prachtig bruiloftsfeest.

De Ruyghe Venne is een officiële trouwlocatie  van de gemeente Midden-Drenthe. Door samenwerking met een ervaren ceremoniemeester heeft u alle mogelijkheden voor de invulling van de huwelijksdag.

Voor huwelijksvoltrekkingen, recepties, diners, feestavonden en overnachtingen.

Uw trouwdag moet een dag worden om nooit meer te vergeten. Ons team staat klaar om deze belangrijke dag helemaal perfect te maken.

Voor een huwelijk moet veel georganiseerd worden. Wij denken graag mee met aanstaande bruidsparen en nodigen u dan ook van harte uit om onze locatie te bekijken en verliefd op te worden.

Wij informeren u geheel vrijblijvend over de mogelijkheden en de daarbij behorende kosten.

Wij werken samen met mevrouw Ina Poppen, Weddingplanner en ambtenaar Burgerlijke Stand . U kunt haar ook telefonisch bereiken: 06-54315447.

 

Maak uw keuze
Contact

U kunt contact met ons opnemen via onderstaande gegevens. Ook kunt u boeken via het formulier op de contactpagina. 

T +31 593 332888
E info@ruyghevenne.nl

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens