Beilerstraat 24a | 9431 TA Westerbork |  T 0593 33 14 44 | info@ruyghevenne.nl

Drents Museum Assen

Drents Museum Assen | Op nog geen 20 kilometer afstand van het Drents Museum Assen ligt het pittoreske dorpje Westerbork, met aan de rand van het dorp het sfeervolle hotel-restaurant Ruyghe Venne.

Het Drents Museum geeft een grote blik op de hele wereld en tegelijkertijd een blik op het historische Drenthe met grote verhalenDrents Museum Assen over geschiedenis, kunst en archeologie.

Drents Museum in Assen

Het museum in Assen heeft een groot aantal vaste collectiestukken over de prehistorie van het bijzondere Drenthe. Ook zijn er vaste en wisseltentoonstellingen. Tussen de vaste collectie zit bijvoorbeeld de Romeinse goudschat, veenmeisje van Yde, en het werk van Vincent van Gogh is te zien. Klik hier voor meer informatie over het museum en de wisselende collecties.

Drents Museum AssenAssen heeft een groot winkelcentrum waar u na een dag cultuur snuiven in het museum, nog heerlijk even kunt shoppen. Assen is het winkelhart van Drenthe met een genoeg winkelkeuzes voor iedereen. Kom na het bezoeken van Assen genieten van een hapje en drankje in onze sfeervolle bar of op het zonnige terras voordat u plaatsneemt in het restaurant.

Met dit arrangement kunt u alle kunst rustig op u laten inwerken terwijl u geniet van een culinair diner in ons restaurant en daarna in slaap valt op een van onze luxe kamers.

Drents museum Arrangement:

  • 2 x overnachting in een luxe kamer met Frans balkon
  • 2 x uitgebreid ontbijt buffet
  • 1 x culinair 3-gangen diner a la carte
  • Inclusief entreeticket voor het Drents museum

Het hotel biedt gratis Wi-Fi en gratis parkeerplaats. Het is mogelijk om bij het hotel fietsen te huren, ook kunt u uw eigen fiets gratis en overdekt stallen.

Toeslagen:

Het verblijf op een Luxe Terras kamer € 10,00 per nacht

Het verblijf op een Superior kamer € 15,00 per nacht

Het verblijf op een Superior Terras kamer € 25,00 per nacht

Voor alle arrangementen gelden onze algemene arrangementsvoorwaarden.

Reserveren

Om te reserveren toetst u op de ‘direct reserveren’ button bovenaan de pagina, om vervolgens uw gewenste aankomst- en vertrekdatum in te geven. Uiteraard kunt u ook telefonisch reserveren via 0593 331 444 of per mail via info@ruyghevenne.nl

Check beschikbaarheid