Beilerstraat 24a | 9431 TA Westerbork |  T 0593 33 14 44 | info@ruyghevenne.nl

Dinerkaart

Bij restaurant Ruyghe Venne kunt u uitgebreid genieten van een heerlijk diner. Wij staan graag voor u klaar om u te voorzien van een diner met alles erop en eraan.

 

U kunt uw menu zelf samenstellen

3-gangen menu € 28,50

4-gangen menu € 32,50

 

Appetizer € 4,95

Broodplankje; diverse soorten brood met kruidenboter en tapenade

 

Voorgerechten € 9,50

Salade van couscous met rozijnen, paprika en geitenkaas

Huisgemaakte rollade van kippendij met ananas en kerriemayonaise

Thaise viskoekje met komkommer salsa

Rouwe ham met meloen

 

Soepen € 5,00

Mosterdsoep van twee soorten mosterd met uitgebakken spekjes

Franse uiensoep met kaascrouton

Kippensoep gevuld met kip en groentes

 

Hoofdgerechten van vis € 19,50

Kabeljauw met tomaat en basilicum

Gebakken heekfilet met huisgemaakte remouladesaus

 

Hoofdgerechten van vlees € 18,75

Spareribs met friet, knoflooksaus, chilisaus en rauwkostsalade

Gebakken kipfilet met stroganoffsaus

Runderstoof met port en groentes

Kipsaté van kippendij met satésaus, atjar en kroepoek

Schnitzel met boerengarnituur

De vis- en vleeshoofdgerechten worden geserveerd met een salade en een aardappelgerecht

 

Hoofdgerechten Vegetarisch € 17,00

Koolwrap gevuld met vegetarische gehakt op een bedje van pasta met tomaat en basilicum

Gefrituurde brie met groenterisotto en walnoot

 

Desserts € 6,50

Vanille parfait met kersen

Hunebed dessert van korstdeeg, vanille ijs en advocaat

Dame blanche vanille ijs met chocoladesaus

Kleintje dessert

After diner koffie; kopje koffie met een etagère huisgemaakte pralines en een glaasje Drentse Heidelikeur

 

Allergenen informatie:

 

Wij gaan tijdens de bereiding van onze gerechten zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie of voedselintolerantie. Sporen van allergenen zijn in onze keuken nooit 100% uit te sluiten. Wij verzoeken u om uw allergieën en/of intoleranties aan te geven bij uw bestelling.