Asperges restaurant

Asperges restaurant

1 mei 2018 2022-11-28 14:48

Asperges restaurant

Asperges restaurant Ruyghe Venne | Het is april en dat betekent dat het aspergeseizoen weer is geopend! In hotel/restaurant de Ruyghe Venne serveren wij u uiteraard ook dit jaar weer het “witte goud” de asperges. U kunt genieten van heerlijke gerechten die ambachtelijk bereid zijn in Börk. Hiermee leggen wij extra de nadruk op de mooie, natuurlijke & gezonde producten uit de streek.

Bij de Ruyghe Venne worden deze producten op ambachtelijke wijze bereid omdat wij geloven in ambachtelijk koken met eerlijke streekproducten. Ook de gerechten met asperges worden met zorg bereid, zodat de unieke smaken optimaal tot hun recht komen.

Restaurant de Ruyghe Venne in Westerbork

Bij hotel-restaurant de Ruyghe Venne kunt u heerlijk dineren en u kunt hier iedere dag van de week terecht. Een sfeervol restaurant met een culinaire menukaart. Geniet van culinaire gerechten in ons sfeervolle restaurant. Na het diner kunt u genieten van één van onze wijnen op het terras. Zodra het wat kouder wordt kunt u er nog heerlijk relaxen in onze moderne bar. Nieuwsgierig geworden naar onze menukaart? Bekijk de menukaart hier.

Combineer je verblijf met fietsen

Geniet van de mooie Drentse omgeving en kom tot rust tussen de prachtige natuur die onze provincie te bieden heeft. De groene omgeving van Drenthe leent zich uitstekend voor het maken van korte en lange fietstochten. Eindeloze fietstochten over maar liefst 1.700 kilometer aan afwisselende landschappen, fietspaden en verschillende schilderachtige dorpjes. In Drenthe komt u heerlijk tot rust door de mooie natuur, of ga juist op avontuur op de mountainbike door modder en bossen. Door het uitgebreide knooppuntensysteem van Drenthe kunt u heel gemakkelijk uw route uitstippelen, ook kunt u natuurlijk kiezen uit een route die al speciaal voor u is uitgestippeld zodat u geen hoogtepunt van Drenthe zal missen. Kijk hier voor meer informatie over onze provincie.

asperges restaurant

 

Maak uw keuze
Contact

U kunt contact met ons opnemen via onderstaande gegevens. Ook kunt u boeken via het formulier op de contactpagina. 

T +31 593 332888
E info@ruyghevenne.nl

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens