Beilerstraat 24a | 9431 TA Westerbork |  T 0593 33 28 88 | info@ruyghevenne.nl

Aspergerestaurant

Aspergerestaurant Ruyghe Venne | Het is april en dat betekent dat het aspergeseizoen weer is geopend! In hotel/restaurant de Ruyghe Venne serveren wij u uiteraard ook dit jaar weer het “witte goud” de asperges. U kunt genieten van heerlijke gerechten die ambachtelijk bereid zijn in Börk. Hiermee leggen wij extra de nadruk op de mooie, natuurlijke & gezonde producten uit de streek.

Bij de Ruyghe Venne worden tijdens het Aspergediner deze producten op ambachtelijke wijze bereid omdat wij geloven in ambachtelijk koken met eerlijke streekproducten. Ook de gerechten met asperges worden met zorg bereid, zodat de unieke smaken optimaal tot hun recht komen.

Aspergerestaurant

Aspergerestaurant de Ruyghe Venne in Westerbork

Bij hotel-restaurant de Ruyghe Venne kunt u heerlijk dineren en u kunt hier iedere dag van de week terecht. Een sfeervol restaurant met een culinaire menukaart. Geniet van culinaire gerechten in ons sfeervolle restaurant. Na het diner kunt u genieten van één van onze wijnen op het terras. Zodra het wat kouder wordt kunt u er nog heerlijk relaxen in onze moderne bar. Nieuwsgierig geworden naar onze menukaart? Klik hier.

Combineer je verblijf met Wildlands

In Wildlands Adventure Zoo Emmen reis je in 1 dag door de savanne, de jungle en het poolgebied! Rust na een intensieve dag als wereldreiziger uit in het 4-sterren Hotel-restaurant Ruyghe Venne.

Wildlands Adventure Zoo Emmen is een themapark voor jong en oud. Het park brengt de meest bijzondere dieren en natuur bij elkaar. Ontdek tussen de olifanten en apen in het tropisch oerwoud de Jungola. Beleef avonturen bij de pelsrobben en ijsberen in het ijzige poolgebied Nortica en maak een avontuurlijke tocht over de savanne van Serenga.

Benieuwd naar Wildlands? Neem hier een kijkje.

Reserveer direct

  Naam*:

  E-mail*:

  Telefoonnummer:

  Datum*:

  Tijd:

  Aantal personen:

  Opmerking/dieetwensen:

  U bent er bijna, vul de onderstaande tekens in om uw formulier af te ronden.

  captcha