Beilerstraat 24a | 9431 TA Westerbork |  T 0593 33 14 44 | info@ruyghevenne.nl

Aspergemenu restaurant

Aspergemenu restaurant | De eerste asperges luiden het ultieme begin van de lente in. Bij ons kunt u genieten van overheerlijke gerechten van ons aspergemenu restaurant, zoals de huisgemaakte asperge soep met garnituur van asperge en ham of de salade met groene en witte asperges, rauwe ham, asperge panna cotta en mosterd dille dressing.

Daarnaast staan de overige drie gerechten op ons menu:

  1. Asperges klassiek:  met achterham,  ei, botersaus en gekookte krieltjes
  2. Asperges met oven gegaarde zalmfilet , ei, botersaus, en gekookte kriel
  3. Portie Hollandse asperges met ei en boter  jus

U kunt uw maaltijd afsluiten met onze crème brulee van spaanse likeur met bloedsinaasappel-sorbetijs of ons Drents Dessert met vanille-roomijs, eigen gemaakte advocaat, boerenjongens en slagroom.

Benieuwd geworden naar onze menukaart? Kijk hier voor ons aspergemenu.

Combineer uw verblijf met wandelen

De groene omgeving van Drenthe leent zich uitstekend voor het maken van kort en lange wandeltochten. Eindeloze wandeltochten over de verschillende landschappen en door verschillende kleine pittoreske schilders dorpjes. In Drenthe komt u pas echt tot rust door de mooie natuur. Wandel door bossen, heidevelden of langs slingerende beekjes.

Ontdek het Drentse landschap voor of na uw aspergemenu in ons restaurant

Hotel-restaurant Ruyghe Venne is gevestigd in het mooie Westerbork in de gemeente Midden-Drenthe. Gemeente Midden-Drenthe is het groene hart van de provincie Drenthe met eindeloze wandel en zelfs fietsroutes. Drenthe beschikt over verschillende natuurgebieden en wisselende landschappen. Er zijn volop wandel mogelijkheden door en nabij de bossen, vennen, heide, plassen en stuifzanden. Op deze mooie plaatsen komen ook nog bijzondere planten en dieren voor.

In de omgeving rondom de Ruyghe Venne ligt een goed en gevarieerd netwerk van fiets en wandelpaden. In de afgelopen jaren heeft er een grote uitbreiding plaatsgevonden van het aantal paden. Zo kan men nog meer genieten van de prachtige natuur. In de omgeving van de Ruyghe Venne in Westerbork ligt een gevarieerd en goed netwerk van diverse wandelpaden.

Wilt u meer weten over Drenthe? Kijk hier.

Aspergemenu restaurant

Reserveer direct

Naam*:

E-mail*:

Telefoonnummer:

Datum*:

Tijd:

Aantal personen:

Opmerking: