Beilerstraat 24a | 9431 TA Westerbork |  T 0593 33 28 88 | info@ruyghevenne.nl

Wandel2daagse Westerbork

Datum & tijd: 19 oktober 2019 - 20 oktober 2019 Hele dag


Een 2-daagse wandel tocht door Drentse Hooglanden, dat betekent een ontdekkingstocht door drie totaal verschillende landschappen. U beleeft hier de rust en de ruimte van de overweldigende en woeste natuur in de bossen en heidevelden van de Drentse Hooglanden

Wandel 2-Daagse Arrangement

Lopend over zandpaden door bossen, over heidevelden en zandverstuivingen waar u telkens wordt verrast door een ander zicht op het landschap of het fraaie uitzicht over het heldere water van een plotseling opduikend vennetje. Wandelliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Door de uitgestippelde route komt u langs de mooiste plekjes van Drenthe.

Ontmoet de zeldzaam voorkomende jeneverbessen met hun karakteristieke vormen die o.a. in het Mantingerzand en nabij Westerbork van nature voorkomen.

Bent u op zoek naar een rustige locatie om te overnachten zodat u helemaal uitgerust mee kunt doen aan de Wandel 2 daagse? Dan bent u bij Hotel Restaurant Ruyghe Venne aan het juiste adres. Net buiten Westerbork vindt u het landelijk gelegen hotel, aan de rand van het bos. U kunt genieten van een culinair diner na een dag wandelen of kom bij in onze luxe bar en geniet van een hapje en drankje voordat u in slaap valt in een van onze luxe kamers. Speciaal voor u dit arrangement

Wandel 2-daagse arrangement:

  • 2 x overnachting in de luxe kamer op de 1ste verdieping
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 2 x heerlijk 3-gangen keuze diner
  • 2 dagen deelname aan de Drentse Hooglanden wandel 2-daagse
  • Gratis Wifi
  • Gratis parkeergelegenheid

Vanaf slechts € 129,00 per persoon

Boek nu

Deze aanbieding is alleen te boeken voor een verblijf van 18 t/m 21 oktober 2019. De prijs is op basis van een Luxe kamer en op basis van twee personen per kamer. Voor alle arrangementen gelden onze algemene arrangementsvoorwaarden.

Verblijf op de kleine kamer geen eenpersoonstoeslag
Meerprijs Luxe Terraskamer € 10,00 p.k.p.n.
Meerprijs Superior kamer € 15,00 p.k.p.n.
Meerprijs Superior Terraskamer € 25,00 p.k.p.n.
Verlengingsnacht met ontbijt € 39,50 p.p.p.n.
Verlengingsnacht met ontbijt en 3-gangen keuze diner € 65,00 p.p.p.n.

 

Reserveren

Om te reserveren toetst u op de direct reserveren button bovenaan onze website, om vervolgens uw gewenste aankomst- en vertrekdatum in te geven.

Uiteraard kunt u ook telefonisch reserveren via 0593 331 444 of per mail via info@ruyghevenne.nl. Hier geldt een eenmalige reserveringskosten van € 7,50.