Beilerstraat 24a | 9431 TA Westerbork |  T 0593 33 28 88 | info@ruyghevenne.nl

TT Run Assen

Datum & tijd: 23 juni 2018 Hele dag


Hardlopen op het TT Circuit in Assen, in de sfeer en beleving van de MotoGP? Beleef deze bijzondere loopervaring met de TT-Run! Strik je veters vast om het ‘heilige asfalt’ op te warmen voor de coureurs uit de MotoGP! De TT-Run is de officiële opening van de TT Assen. Met een startnummer heb jij exclusief toegang tot de baan en ben jij van start tot finish onderdeel van deze unieke beleving!

TT-Run Arrangement
Aantal nachten: 1 nacht
Prijs: € 72,50 per kamer
BOEK NU

Beleef het meest uitdagende parcours van Nederland en loop mee met de officiële opening van de TT Assen. Ontdek het TT Circuit als nooit te voren en laat Valentino Rossi in jouw voetsporen racen, exact een week later.

Bent u op zoek naar een rustige locatie om te overnachten zodat u helemaal uitgerust mee kunt doen aan de TT-Run in Assen? Dan bent u bij Hotel Restaurant Ruyghe Venne aan het juiste adres. Net buiten Westerbork vindt u het landelijk gelegen hotel, aan de rand van het bos.

In slechts 17 minuten rijdt u met de auto naar het TT circuit in Assen.

TT- Run arrangement:

1 x overnachting
1 x uitgebreid runners ontbijtbuffet
Gratis Wifi
Gratis parkeergelegenheid

Vanaf slechts € 72,50 per kamer
Promocode: TTRUN

Deze aanbieding is alleen te boeken voor een verblijf van 17 t/m 19 juni 2017. De prijs is op basis van een Luxe kamer en op basis van twee personen per kamer. Voor alle arrangementen gelden onze algemene arrangementsvoorwaarden.

Reserveren

Om te reserveren toetst u op de direct reserveren button bovenaan onze website, om vervolgens uw gewenste aankomst- en vertrekdatum in te geven en Promocode: TTRUN.

Uiteraard kunt u ook telefonisch reserveren via 0593 331 444 of per mail via info@ruyghevenne.nl