Beilerstraat 24a | 9431 TA Westerbork |  T 0593 33 28 88 | info@ruyghevenne.nl

Aspergeweekend

Datum & tijd: 20 mei 2016 - 22 mei 2016 Hele dag


Het aspergeseizoen is begonnen! Heerlijk genieten van asperges. Onze kok maakt er werkelijk een overheerlijk gerecht van.

In deze periode kunt u weer volop genieten van verschillende gerechten met witte asperges (het witte goud).

Er wordt in het weekend van 20 tot 22 mei een speciaal asperge & wijn menu geserveerd. Naar aanleiding van de vele positieve reacties van de voorgaande edities is er nu een vervolg.
De gasten kunnen genieten van een 4-gangen menu met bijpassende wijnen

De chef-kok van restaurant Ruyghe Venne heeft een heerlijk 4 gangenmenu samengesteld, waarin natuurlijk de asperges van de koude grond verwerkt zijn.

Dit compleet verzorgde menu wordt u aangeboden voor 47,50 per persoon.

Het asperge & wijn menu is niet alleen geschikt voor wijnkenners maar ook toegankelijk om de wereld van wijn en asperges te ontdekken.

Tot het eind van het aspergeseizoen wordt er bij Restaurant Ruyghe Venne een speciaal asperge menu geserveerd; een aanrader.

Menu

Salade met gebakken asperges mesclun salade en rauwe ham met een vinaigrette van balsamico

***

Duo soep: aspergesoep met brunoise van ham en een heldere runderbouillon met verse bos ui

***

Gebakken gegrilde asperges met gebakken schotse zalm en hollandaise saus

of

Asperges tradioneel: Beenham, scharrelei met gekookte kriel en geklaarde boter

***

Aardbeien gember soep met verse munt en sorbet ijs begeleid door een huisgemaakte kletskop

RESERVEREN

    Naam*:

    E-mail*:

    Telefoonnummer:

    Datum*:

    Tijd:

    Aantal personen:

    Opmerking/dieetwensen:

    U bent er bijna, vul de onderstaande tekens in om uw formulier af te ronden.

    captcha